Toekomst gericht

Van vader
op dochter

“Elke generatie verbeeldt zich intelligenter te zijn dan een vorige, en wijzer dan degene die erna komt”. (George Orwell).

Wij hebben geleerd om onze krachten samen te bundelen om te kunnen groeien met oog op de volgende generatie.

Blooming Real Estate staat voor de taxonomie van Bloom en die omschrijft de volgende elementen; onthouden, begrijpen, toepassen, evalueren, analyseren en creëren.

Met deze basis willen we groeien om onze klanten op nationaal en toekomst gericht internationaal te ondersteunen.

Hoe het begon

Since 1992

Carlo Hanssens, mijn vader, begon als vastgoedexpert en verdiepte zich met de jaren in de juridische vastgoedwereld tot Gerechtsdeskundige onder de naam “ICARE”. Hij ondersteunde en begeleide een bouwfirma met focus op B2B opdrachten. 

Al snel werd Virginie gepassioneerd door zijn manier van werken en de vastgoedsector.

Ze begon haar eerste stappen onder de vleugels van haar vader, waar ze zich hard voor moest bewijzen.

COVID-19 bracht in ieders leven een andere wending, ook hier. Het was tijd om nieuwe vleugels te slaan en zo besloot Virginie een nieuwe weg in te slaan en haar passie een nieuwe naam te geven “BLOOMING REAL ESTATE’’. De eerste stappen werden gezet, een nieuw bedrijf werd opgericht!

Onze troeven? Ieder van ons ontwikkelde zijn eigen specialiteit en netwerk. Hierdoor kunnen we onze klanten sneller en efficiënter helpen en doorverwijzen. Het bureau is perfect tweetalig (FR/NL), waardoor we uw verslag in de taal naar keuze kunnen opmaken.

Blooming Real Estate met als zaakvoerder Virginie Hanssens, erkend beëdigd vastgoedexpert & BIV lid,  bestaat uit een team van erkend beëdigde Vastgoedexperten , Gerechtsexpert voor de Rechtbank van 1ste aanleg, taxateurs, plaatsbeschrijvers, partnerschap van keurders en een mooie samenwerking met vastgoedbemiddelaars.

Persoonlijke service

Persoonlijke aandacht

Elk dossier en klant is anders, we luisteren naar uw verhaal en wat u van ons verwacht. We geven advies en geven eerlijke communicatie.

Betrokkenheid

Uw dossier laat ons niet koud en analyseren dit tot het uiterste. Door onze breed netwerk kunnen we onze klanten doorverwijzen naar de juiste persoon.

Inzet & deskundigeheid

Sinds 1992 zijn we actief in de vastgoedsector en dit dankzij inzet en een stevig dosis passie. Wij blijven up-to-date met de nieuwste technieken en zorgen voor jaarlijkse bijkomende opleidingen.

Met een ambitieuze mindset en ervaring helpen we onze klanten

Blooming Real Estate bestaat uit erkende beëdigde vastgoedexperten zowel voor de Vlaamse Belastingsdienst,VLABEL, Gerechtsexpert voor de Rechtbank van 1ste Aanleg, syndicus, waardebepalers, plaatsbeschrijvers, en een mooie samenwerking met vastgoedbemiddelaars.

Vraag nu online een afspraak en wij nemen contact met u binnen de 24u!